Behandlingar

Varför välja dmsclinics

Du bryr dig om dig. Vi bryr oss om dig. För oss är det av största vikt att du får bästa möjliga resultat, därför utförs alla våra behandlingar av specialutbildade läkare och sjuksköterskor.

Botox

BOTOX® är ett naturligt protein som är tekniskt känt som Botulinum Toxin A. Medlet som injiceras blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor som skapats av att du till exempel kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga. Medicinskt använder vi även botox för att behandla överdriven svettning (hyperhidros), migrän, överaktiv käkmuskulatur (tandgnissling) och muskelspasmer.

fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbara resultat samtidigt som de innebär låg risk och snabb återhämtning. Fillers används bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring och behandling av rynkor och ärr.  Ämnet som används baseras på hyaluronsyra och är icke-permanent. Hyaluronsyra finns naturligt i människokroppen och bryts successivt ned över tid.

Perfekta och naturliga resultat. Professionellt bemötande. Har gjort både fillers och botox och blir lika nöjd varje gång!

estetiska behandlingar av proffs

Alla våra behandlingar utförs av specialutbildade läkare och sjuksköterskor.